Karlar ar kanske icke halften odl krasna sasom kvinn nar det kommer mot kathet

Teléfono: 91 476 65 33      E-Mail: info@cvramos.com

Jag har funderat nago bit slut maskulin samt femininu upphetsning samt vilka likheter sam olikheter som finns runt var attityd till sex ino skilda situationer. Sa klart utgar mig ju avsevart av mig allena sam mina tankar om och erfarenheter utav man. Men mi ager aven fatt avsevart input a min hane igenom aren vad galler mans tankar ifall sex samt relationer.

Tycker om att kunn va hanar promenera verksa villi

Sjalv namnde inom en forra kommentar om grimas sexblogg att de majoritete existerande sexbloggar varenda gjorda bravodate priser stav karlar sasom malgrupp sam att mig saknade nagot saso gjorde att sjalv skapade denna blogg. Mi diggar emellertid att kunna va karlar tanker runt sex och underben de attraheras av. Samt ehuru jag (las kvinnor) ofta ager nagon nagot langre samt nago nagot mer romantisk vag for att anlanda till upprymdhet sa befinner sig det ju coolt sexigt sam nyttigt att kunna hur sa hanar digga sam gar igang villig. Nar det kommer at porr anta jag mycket utgar fran ett stereotyp utav hur sa karlar forvantas avhalla. Skada nar gott upphetsningen befinner si nadd ar vi nog mer likadan an vi antar, karlar och kvinnor.

Konsskillnader

Skillnaden emellan konen utspela mer ifall, sasom jag uppfattar det, vagen at kathe. Nagon herre kan nog hetsas upp inom tanken utav synonym grej nar han befinner si ino sin vardag saso nar han befinner si sprangkat. En gumma a andra sidan kan formodligen mer onskan besta ”fina flickan” villig ytan samt presentera nago alldeles annan blad inom sangen. Samt darmed lokalisera kathet i fullstandig andra foremal i vardagssituationer annu nar katheten redan slagit mo.

Mi antaga samt att trygghet ar mer centralt forut oss kvinnor darfor att na fullbordande kathet sam hava finemang sex. Det har mot avvikelse av hanar sasom nappelige har jamstalld grandiost behov utav att uppleva forsakra darfor att bliv precis kata.

Sa klart sa behover man ocksa berora en sake trygghet. Andock stav mannen utspela det tillracklig mer om forsakran ino laget snarare ann sakerhet inom relationen sasom eventuellt ar det vi kvinns age storst behov utav.

Riktig kat framst nar jag befinner sig saker

Ino inlagget ifall vagen mo var triange odla gre jag att jag blev riktig kat kungen trekantstanken forst nar mig kande att mig visste upplagget pro allt sam att min herre verkligen genuint ville foreta det for att kika mej njuta. Den riktiga katheten kom alltsa forst nar mig visste att jag skulle berora jag trygg. Kanske ar nago riskfri brud en katare fruntimmer? Odla befinner si det atminston stav ja.

Trygghet angelaget inte enbart for jag

Kan inte slopa att dra en parallell till Bachelorette Australien saso sjalv foljer for ha. Mig tycker om huvudpersonen Sophie skarpt och mi kanner en slags kanslomassig brodraskap med henne. Hon kanns hederlig, rattfram och bekvam att sloka tillsammans. Hittills age hon gjort enormt sunda option inom mina ogon. Det som verkar vara nagon stor grunka pro henne befinner sig hygglig sakerhet. Hon vill helt lat beror sig trygg tillsamman den individ som hon amna initiera en forhallande med sam uppfatta att han star opp stav henne. Hygglig saken da arme tryggheten anta jag befinner si betydligt mer angelaget forut oss kvinnor for att slappa samtliga hamningar sam mojliggora fullbordande upprymdhet samt busighet.

Mina trekanter sasom dag samt natt

Jag ager haft triangel inom ett par annorlunda konstellationer. Ett sallskap tillsammans ett kamra under singelaren och genast inom ar sallskap tillsamman grimas hane samt Mr U. mi vet inte hur mi skall karakterisera skillnaden mellan dessa. Skada er vet det gamla vedertagna uttrycket ”som dag samt natt”. Det ha kan kanske ej beskrivas battre. Det forsta tillfallet var saklart coolt haftigt samt ett urhaftig upplevelse, men det varenda ej tryggt for fem ore stav jag. Ifall jag kom? Tyvarr! forsavit jag var cool? Tyvarr! Mirakel trekanten ihop med uppsyn hane var jag omkring jamstalld trygg sasom hemma ino min originell koj. Sam busigare (och katare) an enar age mig nappelige aldrig kant ja.

Mans upphetsning tar nagon enklare korbana

Kopplingen emellan kathet samt hjarnan verkar ligga narmare stav nagon herre. Kanske ar gulebo daremellan kortare eller finns det en genvag? Kvinnans kopplingssystem verkar allts tarva fanga nagra rundor kring i kroppen samt handla en visit i bade magen, munnen och nagon tur ut i fingertopparna for den kan ta mark inom hjarnan sasom efterat kan pumpa blod mo konet ??

  • Trygghet nyckel at forbattring sex
  • Min fantasilista
  • Tillfalliga rast i sexmaskineriet
  • Hemligheter sta oss vi
  • Femininum begar – icke blott darfor at befinna bussig
0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

| Copyright © 2014 CONSTRUCCIONES VENANCIO RAMOS. Diseñado por EQUALIA |

Log in

Forgot your details?